Advies en interim

kennis

De jarenlange ervaring in binnen- en buitenland delen Pieter en Adriaan graag met opdrachtgevers (eigenaren van markante locaties met exploitatie vraagstukken).
Vaak is de frisse ondernemersblik al voldoende om het verschil te maken en coachen zij het managementteam voor een jaar. Ook kunnen zij de tijdelijke leiding overnemen van een bedrijf óf bedrijfsonderdeel als er een crisissituatie is ontstaan. Veelal doen zij dit voor de afdelingen verkoop of marketing. 

 
 

cases

EUSEBIUSKERK

De stichting Eusebius Kerk Arnhem moet de komende jaren een professionaliseringsslag maken in met name hun commerciële exploitatie. Naast al de restauratiewerkzaamheden dient ook de congres- en evenementenlocatie te groeien.
The Attention Group is gevraagd het leiderschapsteam in kwaliteit te laten groeien, de operationele processen inzichtelijk te maken en een toepasbaar marketing- en verkoopplan te ontwikkelen en uit te rollen. Dit alles is gericht om direct een hogere EBITDA te behalen. 

SLOT ZEIST

In nauw overleg met de gemeente Zeist heeft The Attention Group de volledige exploitatie verzorgd van Slot Zeist in 2015. Deze bijzondere locatie heeft een iconische uitstraling in de regio en het was groot belang dat er bestuurlijke- en organisatorische rust kwam rondom dit veelbesproken project.
Naast het bedenken van nieuwe exploitatievormen, moest het Slot ook weer in de harten van Zeistenaren worden gesloten. Geen sinecure taak , maar gezien de vele reacties na afloop van deze bijzondere opdracht een geslaagd exploitatiejaar.