Over the attention group

TAG.png

The Attention Group is ontstaan uit de jongensdroom van goede vrienden Adriaan Derksen en Pieter Aalbers.
Sinds januari 2014 zijn zij pandbewaarders van markante locaties in Midden-Nederland.

In hun drang naar innovatie zijn ze constant in beweging de gastvrijheidsmarkt te inspireren en durven zij hierbij af te wijken van geijkte paden. Dit alles met een open blik voor andere ideeën en zienswijzen. De centrale gedachten is dat The Attention Group gelooft dat markante panden met een bijzonder verhaal onze samenleving verrijken. Zij willen iedereen hier op zijn eigen manier van laten genieten en door laten inspireren.  

Voor alle soorten van ontmoetingen en bijeenkomsten brengen ze mensen samen in een inspirerende en buitengewone setting. Verrassen, verbinden en verzorgen vertalen ze in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service door eigen-wijze talenten en oprechte en langdurige samenwerkingen. Dit doen zij samen met hun dertig medewerkers in vast dienstverband, met elk hun eigen specialiteit.

De advies- en conceptopdrachten begeleiden Pieter en Adriaan geheel zelf. De afgelopen jaren heeft de visie van The Attention Group al tot award-winning concepten en in het oog springende exploitaties geleid. 

 

adriaan Derksen

Adriaan Derksen heeft er al een bijzondere carrière op zitten en streek in zijn avontuurlijke loopbaan al in vele landen neer. Zo heeft hij in landen als Zwitserland, Denemarken, Venezuela en Spanje gewoond en gewerkt.
In de afgelopen 20 jaar heeft Adriaan zijn sporen al ruimschoots verdiend in de horeca- en evenementenbranche. Zo heeft hij in zijn functie als locatiemanager voor Grand Catering jarenlang top evenementen georganiseerd, veelal in het Muntgebouw. 

Toen eind 2013 bekend werd gemaakt dat het Geldmuseum te Utrecht haar deuren ging sluiten wegens het intrekken van overheidssubsidies kreeg Adriaan de kans om zijn droom waar te maken. Hij startte zijn bedrijf The Attention Group en begon 1 januari 2014 met de exploitatie van het Muntgebouw als congres- en evenementenlocatie. 


Lees meer over Adriaan Derksen op zijn Linkedin.

 

pieter aalbers

Pieter Aalbers heeft in zijn loopbaancarrière al in vele organisaties aan het roer gestaan. Pieter heeft altijd gewerkt binnen de hospitalitybranche en was ooit een van de jongste CEO’s van Nederland. 
Van directeur van evenementenlocatie Hart van Holland (Nijkerk) en directeur Grand Catering tot aan de CEO van Regardz... Pieter heeft leiding gehad over gevestigde namen binnen de hospitality branche. 

Daarnaast is Pieter betrokken geweest bij het ontstaan van verschillende spraakmakende horecaconcepten als de Colourkitchen on Tour en Buitengewoon in het Land.

Na een succesvolle en voornamelijk besturende carrière wilde Pieter weer met zijn voeten in de klei staan. Hij ging in juni 2014 deze uitdaging aan en stapte bij zijn goede vriend Adriaan Derksen in bij The Attention Group.

Lees meer over Pieter Aalbers op zijn Linkedin.