Exploitaties

De kern van The Attention Group ligt verankerd in de exploitatie van markante locaties. Voor geheel eigen risico exploiteren zij twee monumentale locaties in Midden-Nederland. Beide bedrijven richten zich op de congres- en evenementenmarkt en worden door derden gezien als de benchmarkt.
Daarnaast worden horecaconcepten ontwikkeld voor locatie Mariënhof Amersfoort, opdat de toevallige passant ook deze bijzondere locatie kan bezoeken. Dit sluit aan bij de missie om de locatie terug te geven aan de stad. 

 

Mariënhof Amersfoort

Als de muren van dit stadsklooster konden spreken zouden hun verhalen je meenemen naar lang vervlogen tijden. De eerste stenen van het stadsklooster werden ruim 500 jaar geleden gelegd en sindsdien heeft dit rijksmonument vele functies gediend. Van Burgerweeshuis tot Michelinsterren restaurant en van museum tot jeugdherberg.

Nu is het de locatie in Amersfoort waar congressen en evenementen worden georganiseerd, bruiloften worden gevierd, van private diners wordt genoten en waar kunst een centrale plek inneemt.
Het is de plek in het centrum van Amersfoort die mensen met elkaar verbindt en waar genoten kan worden van heerlijke wijnen in wijnbar Zuster Margaux en ambachtelijke taarten in BUUF in de Serre.


Muntgebouw Utrecht

Letterlijk en figuurlijk een 'plek van waarde' in hartje Utrecht en tevens de grootste monumentale locatie van Utrecht waar gecongresseerd kan worden. Door de unieke ligging aan het water en de ligging nabij Utrecht CS en de Jaarbeurs is deze locatie de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hotspot. 
Gasten kunnen nog steeds een kijkje nemen bij de productie van de euro, want de Koninklijke Nederlandse Munt is er nog gehuisvest.
Het Muntgebouw is het voorbeeld van 'old meets new': prachtige monumentale trappen en gangen wisselen elkaar speels af met moderne faciliteiten en inrichting. 

Als gevolg van het grote succes en vele aanvragen van opdrachtgevers is de locatie medio december 2016 nog verder uitgebreid en is een nieuw concept ontwikkeld waarbij streetfood, zelfwerkzaamheid en ontmoetingen tussen gasten centraal staan.


Landgoed Brakkesteyn 2 kopie.jpg

LANDGOED BRAKKESTEYN

Landgoed Brakkesteyn is de best bewaarde buitenplaats van Nijmegen en dateert uit 1654. Het landgoed kent een rijk verleden en ligt gelegen naast Radboud Universiteit en letterlijk  in de groene omgeving van het park. Het is een warme en inspirerende plek waar mensen bij elkaar komen en die u raakt.

Door de ruime opzet van het landgoed zijn er verschillende mogelijkheden. Zo openbaart zich op Landgoed Brakkesteyn een wereld van eindeloze mogelijkheden voor evenementen, meetings, diners, fotoshoots en meer. Naast evenementenlocatie bevinden zich ook restaurant Beau en de Parc Apartments op het landgoed. Dit maakt dat u hier op elk moment van de dag kunt ontmoeten, vieren, eten en slapen!


IMG_2468.jpg

Wijnbar zuster margaux

Tussen de muren van het verleden en de hedendaagse kunst is hier alle rust en ruimte voor het voeren van goede gesprekken, het bouwen van mooie herinneringen en het proeven van verrassende wijnen en eerlijke Amersfoortse smaken. 
Een concept dat het waard is om even voor om te lopen. Bij mooi weer waan je jezelf in het buitenland met het heerlijke terras van stadsklooster Mariënhof. In het eerste halfjaar na opening al getipt als één van de kanshebbers voor 'wijnbar van het jaar'.