werken bij the attention group

Wij zoeken regelmatig versterking voor onze groeiende organisatie! Als wij een vacature beschikbaar hebben, wordt deze hieronder geplaatst.

 
Schermafbeelding 2019-07-30 om 17.16.50.png

Ben jij onze nieuwe leerling zelfstandig werkend kok?

Wij bieden een gezellige en leerzame plek op een prachtige locatie

Kom jij ons keukenteam vanaf september versterken als leerling zelfstandig werkend kok niveau 2.2 tot 3.2?

Wij verzorgen veel zakelijke evenementen waardoor je regelmatig in de avonden en weekenden vrij bent. Wij zoeken een goedlachse collega met een goede dosis gezelligheid die ook van aanpakken weet!

_RG82429.jpg

BANQUETING/EVENT MANAGER

Gemiddeld 38 uur per week, Utrecht/ Amersfoort

Als Banqueting/Event Manager verzorg je dagelijks evenementen en congressen waarbij je een enthousiast operationeel team aanstuurt. Je bent onderdeel van een operationeel gecentraliseerde organisatie die samen werken aan een hoog serviceniveau en een bijzondere beleving voor de gasten. Hospitality is key! Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, opbouw, uitvoer en afbouw van de evenementen in de Mariënhof en het Muntgebouw. Werken in deze verrassende en wisselende omgeving maakt dat je iedere dag jouw creativiteit kwijt kunt om het aanbod op een innovatieve en aansprekende manier te presenteren!

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar personeelszaken@theattentiongroup.nl t.a.v. Maurice van Rossum. Sluitingsdatum vacature: 6 september 2019


WhatsApp Image 2019-01-09 at 18.58.25 (1).jpeg

Ben jij onze nieuwe collega in de bediening op landgoed brakkesteyn?

Een jaarcontract op basis van 38 uur met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd!

Als medewerker Bediening bezorg jij onze gasten een onvergetelijke avond. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van de bestellingen een het uitserveren van de drankjes en gerechten. Je bent werkzaam in Restaurant Beau, het Koetshuis en de prachtige ruimtes voor vergaderingen, bruiloften en feesten. Dit alles ligt op Landgoed Brakkesteyn in hartje Nijmegen.

unnamed-37.jpg

Ben jij onze nieuwe FLEX collega in de bediening op landgoed brakkesteyn?

Een jaarcontract op oproepbasis met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd!

Als medewerker Bediening bezorg jij onze gasten een onvergetelijke avond. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van de bestellingen een het uitserveren van de drankjes en gerechten. Je bent werkzaam in Restaurant Beau, het Koetshuis en de prachtige ruimtes voor vergaderingen, bruiloften en feesten. Dit alles ligt op Landgoed Brakkesteyn in hartje Nijmegen.


word EERste medewerker bediening mariënhof amersfoort

Krijg een fulltime jaarcontract met doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract! 
Als eerste medewerker bediening ben jij het voorbeeld en visitekaartje van onze locatie. Dagelijks verzorgen wij congressen en evenementen en jij bent hierin een belangrijk onderdeel. Een functie die een brede glimlach, energie en horecaskills vereist! Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een afwisselende en uitdagende baan bij een jong en gepassioneerd bedrijf. Ontvang een fulltime jaarcontract met uitzicht op doorgroeien en een vast contract.

Gemeente_Amersfoort-137.jpg

WORD DE TOPPER VAN ONZE AFDELING RESERVERINGEN - STAGE 

 Marienhof Amersfoort zoekt per direct een stagiaire sales
Als stagiair(e) ondersteun je de afdeling Reserveringen van de Mariënhof. Hierbij zal jij onder andere onze inkomende e-mails en telefoons beantwoorden, rondleidingen geven, offertes opstellen en meer! Kortom een veelzijdige en leerzame stageperiode, met leuke collega's! 

Meer weten over deze stage? Welke werkzaamheden er nog meer bij horen en wat wij zoeken in jou? Bekijk dan snel de vacature!