werken bij the attention group

Wij zoeken regelmatig versterking voor onze groeiende organisatie! Als wij een vacature beschikbaar hebben, wordt deze hieronder geplaatst.

 
Schermafbeelding 2019-09-17 om 12.30.07.png

JUNIOR SALES & EVENTMEDEWERKER 
38 uur per week, Nijmegen

Heb jij een passie voor verkoop, een zwak voor historische panden en gaat je hart sneller kloppen van de hospitalitybranche? Dan is deze vacature misschien de perfecte match! Als Sales en Eventmedewerker kom je te werken op de afdeling reserveringen van Landgoed Brakkesteyn. Een prachtige historische evenementenlocatie met karakter in het groene hart van Nijmegen. 

Diner 2.jpg

CHEF-KOK 
38 uur per week, Nijmegen

Wil je naast je grote liefde voor koken creatieve en verrassende concepten creëren met een ambitieus en gezellig team? Dit is je kans om onderdeel te worden van een mooi bedrijf op een fantastische locatie in Nijmegen. Ben jij toe aan een volgende stap of wil je misschien je freelance opdrachten achter je laten en op een vaste locatie komen werken? Dan is deze vacature wellicht een perfecte match.

08-kl-768x512.jpg

ZELFSTANDIG WERKEND KOK
38 uur per week, Nijmegen

Geniet jij ervan om gasten te mogen verzorgen en verrassen met je kwaliteiten? Ben je een creatieve persoonlijkheid, zelfstandig en heb je passie voor de hospitality branche en een zwak voor bijzondere locaties? Dan zoeken wij jou! Als zelfstandig werkend kok kom je te werken in de fijne keuken van Landgoed Brakkesteyn. Een prachtige historische locatie in het hart van Nijmegen.


Schermafbeelding 2019-07-30 om 17.16.50.png

Ben jij onze nieuwe leerling zelfstandig werkend kok?

Wij bieden een gezellige en leerzame plek op een prachtige locatie in Amersfoort

Kom jij ons keukenteam vanaf september versterken als leerling zelfstandig werkend kok niveau 2.2 tot 3.2?

Wij verzorgen veel zakelijke evenementen waardoor je regelmatig in de avonden en weekenden vrij bent. Wij zoeken een goedlachse collega met een goede dosis gezelligheid die ook van aanpakken weet!

WhatsApp Image 2019-01-09 at 18.58.25 (1).jpeg

Ben jij onze nieuwe collega in de bediening op landgoed brakkesteyn?

Een jaarcontract op basis van 38 uur met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd!

Als medewerker Bediening bezorg jij onze gasten een onvergetelijke avond. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van de bestellingen een het uitserveren van de drankjes en gerechten. Je bent werkzaam in Restaurant Beau, het Koetshuis en de prachtige ruimtes voor vergaderingen, bruiloften en feesten. Dit alles ligt op Landgoed Brakkesteyn in hartje Nijmegen.

word EERste medewerker bediening mariënhof amersfoort

Krijg een fulltime jaarcontract met doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract! 
Als eerste medewerker bediening ben jij het voorbeeld en visitekaartje van onze locatie. Dagelijks verzorgen wij congressen en evenementen en jij bent hierin een belangrijk onderdeel. Een functie die een brede glimlach, energie en horecaskills vereist! Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een afwisselende en uitdagende baan bij een jong en gepassioneerd bedrijf. Ontvang een fulltime jaarcontract met uitzicht op doorgroeien en een vast contract.


Gemeente_Amersfoort-137.jpg

WORD DE TOPPER VAN ONZE AFDELING RESERVERINGEN - STAGE 

 Marienhof Amersfoort zoekt per direct een stagiaire sales
Als stagiair(e) ondersteun je de afdeling Reserveringen van de Mariënhof. Hierbij zal jij onder andere onze inkomende e-mails en telefoons beantwoorden, rondleidingen geven, offertes opstellen en meer! Kortom een veelzijdige en leerzame stageperiode, met leuke collega's! 

Meer weten over deze stage? Welke werkzaamheden er nog meer bij horen en wat wij zoeken in jou? Bekijk dan snel de vacature! 
 

unnamed-37.jpg

Ben jij onze nieuwe FLEX collega in de bediening op landgoed brakkesteyn?

Een jaarcontract op oproepbasis met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd!

Als medewerker Bediening bezorg jij onze gasten een onvergetelijke avond. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van de bestellingen een het uitserveren van de drankjes en gerechten. Je bent werkzaam in Restaurant Beau, het Koetshuis en de prachtige ruimtes voor vergaderingen, bruiloften en feesten. Dit alles ligt op Landgoed Brakkesteyn in hartje Nijmegen.