werken bij the attention group

Wij zoeken regelmatig versterking voor onze groeiende organisatie! Als wij een vacature beschikbaar hebben, wordt deze hieronder geplaatst.

word interieurverzorger schoonmaak op landgoed brakkesteyn

Een jaarcontract met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd!

interieurverzorger schoonmaak.jpg

Jouw job wordt interieurverzorger, schoonmaker, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetser of hoe jij je functie het liefst wilt noemen. Jouw doel is dat onze gasten een onvergetelijke eerste indruk krijgen van hun prachtige schone, opgeruimde ‘Parc Appartments’, onze drie luxe suites bij Landgoed Brakkesteyn. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaak van restaurant Beau, het Koetshuis met (bij)gebouwen en de prachtige ruimtes voor vergaderingen, bruiloften en feesten.


word EERste medewerker bediening mariënhof amersfoort

Krijg een fulltime jaarcontract met doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract! 
Als eerste medewerker bediening ben jij het voorbeeld en visitekaartje van onze locatie. Dagelijks verzorgen wij congressen en evenementen en jij bent hierin een belangrijk onderdeel. Een functie die een brede glimlach, energie en horecaskills vereist! Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een afwisselende en uitdagende baan bij een jong en gepassioneerd bedrijf. Ontvang een fulltime jaarcontract met uitzicht op doorgroeien en een vast contract.


WORD DE TOPPER VAN ONZE AFDELING RESERVERINGEN - STAGE 

 Marienhof Amersfoort zoekt per direct een stagiaire sales
Als stagiair(e) ondersteun je de afdeling Reserveringen van de Mariënhof. Hierbij zal jij onder andere onze inkomende e-mails en telefoons beantwoorden, rondleidingen geven, offertes opstellen en meer! Kortom een veelzijdige en leerzame stageperiode, met leuke collega's! 

Meer weten over deze stage? Welke werkzaamheden er nog meer bij horen en wat wij zoeken in jou? Bekijk dan snel de vacature! 
 

Gemeente_Amersfoort-137.jpg