Primeur! Sound perfume

DECEMBER 2015 - Geen alledaagse klanken komen uit de geluidsboxen van de Mariënhof! Sinds kort heeft Mariënhof haar eigen sound perfume. Sound perfume is een muzikale compositie die speciaal voor onze locatie is samengesteld. Een collage van klanken, sferen en geluiden laat de Mariënhof tot leven komen!

De geschiedenis van de Mariënhof en de stad weerklinken op bijzondere wijze door onze locatie. Zo hoor je gezang van monniken, het gelach van kinderen van het burgerweeshuis en een luidende Sint-Joriskerk in combinatie met een hedendaagse melodie en geluidseffecten.

Ervaar het op je eigen manier tijdens het wandelen door de monumentale gangen of luister de compositie van de Mariënhof binnenkort gewoon hier op onze website!

COMPOSEREN SOUND PERFUME
Het ontstaan van onze sound perfume danken wij aan de talentvolle sound designer en music producer Sander Baas. Sander componeert muziek die sterk genoeg is om niet te vergeten.

Sander heeft vele awardwinnende producties op zijn naam staan. Zo won hij recent nog een reclameprijs, ADCN lamp, voor zijn productie voor Tele2 commercial ‘’Niet omdat het moet, maar omdat het kan’’. Daarnaast werkte hij ook voor merken als Sportlife, Douwe Egberts en MacDonalds.