_RG80734.jpg

Nieuw evenementengedeelte de Muntstraat geopend in Muntgebouw Utrecht 

24 januari 2017 - Afgelopen vrijdag 20 januari is het nieuwe evenementengedeelte in Muntgebouw Utrecht op feestelijke wijze geopend! Een tot voor kort leegstaande vleugel in het Muntgebouw is opgeknapt en nu in gebruik onder de naam Muntstraat. De Muntstraat is vormgegeven in een streetconcept en beschikt over vijf ruimtes. 

Tot voor kort stond deze vleugel van het Muntgebouw leeg, maar door de populariteit van het Muntgebouw als evenementen- en congreslocatie is gekozen om deze iconische locatie van een nog breder aanbod te voorzien. Na maanden van hard werken is de Muntstraat nu gereed voor gebruik en voorzien van een grote plenaire ruimte die plaats biedt aan 225 personen, twee subruimtes en twee ontvangstruimtes! 

De Muntstraat
Afgelopen vrijdag is de Muntstraat middels een feestelijke opening met relaties, partners en opdrachtgevers officieel geopend. De vleugel is gelegen op de eerste etage van het pand en deed vroeger dienst als het depot van het Geldmuseum.
Aan deze Muntstraat liggen vijf huisnummers waarmee de ruimtes zijn aangeduid. De Muntstraat is een streetconcept wat volledig is doorgevoerd in het interieur en de catering en waarbij wordt gewerkt met disposables. Gasten kunnen bijvoorbeeld tijdens de pauzemomenten zelf letterlijk ‘alles uit de kast’ halen. Een unieke presentatiewijze waarin fooditems vanuit wandkasten worden gepresenteerd. Bekijk de Muntstraat.