Muntgebouw Utrecht wint tweede plek tijdens uitreiking Nationale Meeting Awards

1.jpg

MUNTGEBOUW UTRECHT WINT TWEEDE PLAATS IN CATEGORIE BESTE MEETINGLOCATIE XL

Woensdag 14 maart -Trots was het hele team toen zij afgelopen maandag 12 maart hoorde dat het Muntgebouw een tweede plaats heeft bemachtigd. De uitreiking vond plaats in het zusterbedrijf Mariënhof Amersfoort, waar 5 Nationale Meeting Awards werden uitgereikt in 5 categorieën, verdeelt in capaciteitsgrootte.

Het Muntgebouw had zich geplaatst voor de finale in de categorie ‘XL locatie, met capaciteit tot 500 personen. Hier gingen eerdere rondes aan vooraf.  Na de laatste ronde, het jurybezoek, ging de locatie uiteindelijk naar huis met eervolle tweede plek.

Pandbewaarders Adriaan Derksen en Pieter Aalbers: ‘Tussen allemaal grote en gevestigde namen mogen staan en dan en tweede plek bemachtigen is een geweldige prestatie voor het team! Het blijft voor ons elke keer weer een mooie uitdaging om te ondernemen in een pand die van oorsprong niet gebouwd is als congres- en evenementenlocatie. Daarnaast is het een heel leerzaam traject: je bedrijf laten toetsen door externe professionals is zorgt ervoor dat je jezelf kunt verbeteren als organisatie en verder kunt groeien. Ons bedrijf is nu drie jaar jong en deze waardering krijgen laat ons zien dat we met zijn allen op de goede weg zijn!' 

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een award voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland, die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Deze award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, CLC-Vecta en EventSummit. Voor de Nationale Meeting Award 2018 werd gestreden in een vijftal categorieën.

3.jpg